VAŽNA PORUKA: Izaberite kristal i otkrijte šta treba da PROMENITE u životu!

kamenje-foto-profimedia-1487936131-1113411

 

Osmotrite kristale na slici i izaberite onaj koji vas najviše privlači u ovom trenutku. Ne birajte prema najdražoj boji! Vaš izbor otkriće šta treba da promenite u životu!
Vodite se instinktom! Šta birate?

1. Plavi Haulit

kristal-dragi-kamen-foto-profimedia-1487937678-1113463

Kod vas je problem komunikacija, otvoreno izražavanje misli i osećaja, istinsko suočavanje s vlastitim osećajima i pažljivo slušanje onoga što vam drugi govore. To su aspekti života na kojima bi morali poraditi da bi bili srećniji i ispunjeniji. Moguće je da imate probleme s grlom i ušima jer ovaj kristal predstavlja grlenu čakru, a ti problemi nastaju upravo zbog loše komunikacije.

Takođe, moguće je da se pretvarate kako ste nešto što zapravo niste, pokušavate tako zavarati druge, a možda i sebe. Svakako skinite masku, uklonite zid koji ste podignuli oko sebe i budite ono što zaista jeste u dubini svoje duše. Posvetite se stvarima koje vas ispunjavaju pozitivnom energijom, pažljivo slušajte ljude oko sebe i neka komunikacija s njima bude puna razumevanja, saosećanja i ljubavi. Zaboravite ljutnju jer vas ona samo izjeda iznutra i ne vodi ničemu dobrom.

2. Zeleni aventurin

kristal-dragi-kamen-foto-profimedia-1487937678-1113461

Ovaj kristal pokazuje kako u dubini čeznete za nekom vrstom isceljenja, mirom, skladom, ozdravljenjem i ljubavi. Vi ste često nemirni. Želeli bi se smiriti, ali to je jače od vas. Možda imate problema sa sklapanjem prijateljstava ili ljubavnih veza. To što ste odabrali upravo ovaj kristal može naslutiti probleme sa srčanom čakrom kroz koju energija više ne putuje slobodno, možda zbog loših iskustava koja ste imali u prošlosti.

Želite li da se to promeni, okrenite se sebi i svom duhovnom napretku. Prošetajte šumom, uživajte u šuškanju lišća, žuboru potoka i cvrkutu ptica. To će vas napuniti pozitivnom energijom, pomoći vam da se rešite negativnih misli i da se opustite. Sve to će rezultirati stvaranjem ravnoteže u vašem životu i osećajem zadovoljstva, a to će privući nove, kvalitetne prijatelje i iskrene ljubavi ka vama. Sve je u vašim rukama.

3. Citrin

Moglo bi se reći da imate problema sa samopouzdanjem i niste koncentrirani na vlastiti život. Moguće je da drugi ljudi isisavaju vašu energiju i upravljaju vašim životom, ali ne onako kako bi vi zapravo želeli. Nekako vam se lakše prepustiti nego izboriti za sebe. Verovatno je protok energije kroz čakru solarnog pleksusa poremećena, a upravo ona čoveku daje snagu i središte je volje pojedinca.

Vi bi za početak trebali deo vremena posvetiti meditaciji i pažnju usmeriti na ono što želite u životu. Postavite sebi ciljeve i hrabro idite prema njima. Nikako ne dopustite da drugi pokušaju to da sabotiraju, jer pokušaja će biti. Sreća i zadovoljstvo vas čekaju, samo morate doći do njih, a to nitko drugi ne može napraviti umesto vas.

kristal-dragi-kamen-foto-profimedia-1487937678-1113459

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s